Kickstarter er din mulighed for at forudbestille - til den bedste pris

Kort fortalt, er Kickstarter en kampagneplatform, hvor startups kan gøre deres idéer til virkelighed, dele nye visioner og udleve deres designdrømme.
For os er Kickstarter vigtigt, da det er her vi kan udleve drømmen om at skabe fantasifulde designs. Alle vores trædyr - med få undtagelser - er støttet gennem det fantastiske community på Kickstarter gennem fire kampagner.
Vi i fuld gang med at udvikle vores FEMTE Kickstarter, hvor du kan forudbestille alle vores Pick-Me-Up's. Det hele løber af stablen den 14. februar.
Hvorfor Kickstarter?
Ved at forudbestille (backing) kan du få en stor rabat. Denne gang op til 43% hvis du er med fra start.
Du bliver også blandt de første til at modtage dyrene lige så snart de er klar. Forventet levering august - oktober '22.
 
Det får vi ud af det?
Vi får mulighed for at sætte produktionen i gang ved hjælp af de penge vi samler sammen på kampagnen. Samtidig får vi spredt kendskabet til vores fabelagtige trædyr til et større publikum.
Hvad er en backer? En backer er en person som har bakket op omkring et projekt ved at støtte det.
Hvad betyder pledge? Pledge er det beløb du støtter projektet med.
Hvad betyder reward? Reward er den belønning, du får til gengæld for din støtte.
Hvordan virker Kickstarter?
Hver projektskaber sætter sit projekts finansieringsmål og deadline. Hvis folk kan lide projektet, kan de støtte projektet for at få det til at ske. Hvis det lykkes projektet at nå sit finansieringsmål, bliver projektet virkelighed. Finansiering på Kickstarter er alt-eller-intet. Hvis projektet ikke lever op til sit finansieringsmål, bliver det ikke til noget og alle backers få deres penge retur. 

Kickstarter Guide

Trin for Trin

Trin 1: Gå til Kickstarter.com og find FableWood | Pick-Me-Up's
Trin 2: Klik på knappen BACK THIS PROJECT
Trin 3: Vælg den ønskede pakke, og hvilket land for levering. Derefter tryk på PLEDGE
Trin 4: Nu har du muligheden for at vælge add-ons, hvis du ønsker en lille egetræselefant eller mulepose. Tryk derefter på CONTINUE
Trin 5: Opret en konto ved at indtaste navn, mail og password. Derefter tryk på CREAT ACCOUNT. Eller login med en allerede eksisterende konto eller Facebook
Trin 6: Indtast dine kort oplysninger og postnummer, derefter tryk på PLEGDE for at færdigøre din forudbestilling 
Trin 7: Efter kampagnens afslutning, sender vi dig et spørgeskema, hvor du skal indtaste dine oplysninger.
Det er supernemt og trygt at forudbestille gennem Kickstarter, og det og det gør en kæmpe forskel for os. Faktisk betyder det, at vi kan skabe de nye dyr.

Ofte Stillede Spørgsmål

"Hvordan pledger jeg? Hvornår debiteres mit kort? Hvordan justerer jeg mit pledge?”

En masse svar kan findes på Kickstarters hjælpeside. Link nedenfor. https://help.kickstarter.com/hc/en-us/categories/115000499033-Backer-questions Eller du er velkommen til at sende en besked til os via beskedfunktionen eller via e-mail: contact@fablewood.net

 

"Hvornår kan jeg forvente at modtage mine Pick-Me-Up’s?"

1st batch af Pick-Me-Up’s forventes at at blive sendt august ‘22 og 2nd batch forventes at blive sendt oktober ‘22

 

"Kan man tilkøbe spurven, Emma?"

Nej, spurven er et strech goal og er kun del af pakkerne Every Pick-Me-Up Ever! og The ENTIRE Collection

 

"Hvad gør jeg hvis jeg gerne vil have flere pakker?"

På Kickstarter kan du kunpledge én gang. Hvis du vil pledge for mere end én reward, har du 2 muligheder: 

  1. Opret en anden konto ved hjælp af en anden e-mail 
  2. Tilføj beløbet for den ekstra reward til som BONUS SUPPORT og skriv os en besked med, hvad det er, du vil tilføje til dit pledge. 

 

"Hvor er træerne plantet?" 

Vi har forpligtet os til at plante 5 træer for hvert solgt dyr (1 træ til de små Pick-Me-Up's). Vores partnere ved Eden Reforestation genetablerer skove med hjælp fra lokalsamfund i projekter i: Madagaskar, Indonesien, Haiti, Kenya og flere andre lande. På denne måde skabes lokale arbejdspladser, og folk bliver hjulpet ud af fattigdom ved at passe deres lokale skov. Vi er meget glade for at kunne støtte Eden Reforestation i deres arbejde. Læs mere om deres projekter på: www.edenprojects.org

"Hvor og hvornår skal jeg indtaste min adresse?" 

Når kampagnen slutter, og vi kommer tættere på forsendelsesdatoen, sender vi en undersøgelse for at indsamle dine forsendelsesoplysninger. Hvor og hvornår indtaster jeg min adresse? Når kampagnen slutter, og vi kommer tættere på forsendelsesdatoen, sender vi en undersøgelse for at indsamle dine forsendelsesoplysninger.